Den nasjonale bærekraftskonferansen har invitert UN Global Compact Norge, med podkasten «Fremtidens Næringsliv», til samarbeid under den nasjonale konferansen for bærekraftsmålene, Veien mot 2030.

Rett etter konferansens slutt 2. juni går Fremtidens Næringsliv live med flere av gjestene fra konferansen. De skal innom flere av temaene fra konferansen, og kommer til å borre dypere hos innlederne på dette, og om hvordan de tror fremtidens næringsliv ser ut og hvordan vi kommer dit.

Grunnet smittevernhensyn kunne ikke konferansen gjennomføres som planlagt 11.november og konferansen ble utsatt til 2. juni. Men den planlagte live-podkasten ble gjennomført med bidragsytere fra konferansens program, nestleder i LO Peggy Hessen og forfatteren av boka «Verden på vippepunktet» Dag O. Hessen. I tillegg til Hannah Jacobsen fra Summa Equity og ikke minst Pfizer. Her kan du se livepodkasten fra 11. november!

Fremtidens Næringsliv finner du også andre interessante podkastepisoder. Du kan blant annet høre episoden med kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup og møbeldesigner Runa Klock. Er du interessert i å lære mer om bærekraft, anbefaler vi at du sjekker den ut!

Om Fremtidens Næringsliv
Fremtidens Næringsliv er et magasin og en podkast som handler om løsninger, muligheter og utfordringer knyttet til et bærekraftig næringsliv, eller fremtidens næringsliv, som vi kaller det. Det drives av UN Global Compact Norge, FNs organisasjon for bærekraftig næringsliv og Abelia, NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter.